Lente-Klankconcert

Zondag 22 maart om 13.00 uur speelt klanktherapeute Lidia Koper uit Yerseke in de Volksabdij O.L.V. ter Duinenlaan 199 in Ossendrecht intuïtief op diverse instrumenten met elk hun eigen klankkleur en geluid.

De mystieken klanken nodigen je uit en voeren je mee op een droomreis in een sfeer van tijdloosheid met een ontspannende, harmonische en helende werking.

Liggend je mee laten voeren door exotische klanken van o.a. Kristallen en Tibetaanse klankschalen, Gong, Sjamaantrommel, Carillons, Rainstick, Koto, Monochord, Mondharp,Whirlies,Tube chimes, Oceaandrum, etc. is een unieke ervaring.

Tijdens het concert maakt u een klankreis en kunt u genieten van deze wonderlijke klanken. Je hebt in principe telkens een individuele ervaring.

Rondom door de hele ruimte wordt gespeeld en je wordt als het ware ondergedompeld in klank en geluid. Heel ontspannen de kracht van klank en geluid ondergaan.

Een weldaad voor de mens in zijn totaliteit.

Een cadeau aan jezelf.

Na het concert krijgt u een lekker kopje thee en is er gelegenheid

om zelf op de instrumenten te spelen en de klanken te ontdekken.

Er kunnen max. 15 mensen aan dit concert deelnemen.Gezien het beperkte aantal plaatsen is reserveren gewenst. Entree: 15,00 euro. p.p.

Reserveren: email: lidiakoper@klankexpressie.nl of tel. 0113-574547.