Om de viering van het 10-jarig lustrum voort te zetten, geeft koor A58 na de Summertime concerten nu ook een serie “Wintertime” concerten. Bovendien is het koor bijzonder trots

op de behaalde prestatie van hun artistiek leider Rob van der Meule. Afgelopen weekend

heeft hij in Kopenhage zijn certificaat als geautoriseerd CVT-docent (Complete Vocal Technique) behaald na een studie van vier jaar.

Zoals u van koor A58 gewend bent, wordt het ook deze keer weer een gevarieerd programma. Voor de pauze brengen ze bekend repertoire, zoals Blind for you van Di-rect en de Troubadour van Lenny Kuhr. Na de pauze komen ze met een verfrissend kerstrepertoire.

De koorleden hebben zelf inbreng gehad in de keuze van de songs.

Dirigent Rob van der Meule en pianist Christian Blaha hebben van de acht gekozen Christmas Songs speciale arrangementen voor A58 geschreven.

Dit heeft geresulteerd in prachtige vertolkingen van onder andere het Avé Maria van Beyoncé en Last Christmas van George Michael.

Om voor het instuderen van de kerstnummers tijd te winnen, zijn er voor zowel de vrouwen als de mannen elk aparte arrangementen geschreven.

Ook is het koor opgesplitst in 2 kleinere koren waarbij het ene koor een mooi ingetogen Zweeds volksliedje ten gehore zal brengen en het andere koor het vrolijke Happy New Year van ABBA.

Net als bij de Summertime concerten wordt het koor naast de pianobegeleiding ook dit keer muziekaal ondersteund door een combo.

Al met al belooft “Wintertime” een concert te worden met warmte en uitstraling.

In het kader van hun jubileumfeest heeft koor A58 dit jaar al meer bijzondere ervaringen mogen opdoen. Tijdens de koorreis naar Parijs hebben ze opgetreden in Disneyland Parijs, la Madeleine kerk, Jardin de Luxembourg en op de trappen van de Sacre Coeur, waar op een indrukwekkend wijze afscheid werd genomen van hun Tour de Paris. Het was één groot feest met muzikale hoogtepunten.

De “Wintertime”concerten vinden op de volgende locaties plaats:

- 16 december: Dorpshuis Luctor et Emergo,Hoofdweg 47, Rilland Bath

- 19 december: Zeeuwse Concertzaal, Verwerijstraat 14, Middelburg

- 20 december: Multifunctioneel Centrum de Kloosterhof,

Huijbergseweg 3b, Hoogerheide

Aanvang concerten om 20.00uur. Kaarten á 12,50 euro zijn te bestellen via de website www.koora58.nl Kinderen t/m 12 jaar 6 euro.

Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij aanvang van de concerten